Fyraftensmøde med FTF og OAO: Faglig ledelse mellem kerneogaver og styring 

Udgivet: ;12-02-2018
Tirsdag den 8. maj 2018 14.30 - 16.30 holder FTF og OAO fyraftensmøde under overskriften "Faglig ledelse mellem kerneogaver og styring: Hvordan en professionsfaglighed skal erstatte overstyringen". Mødet afholdes i FTF’s kantine,Niels Hemmingsens Gade 12, København K.

På fyraftensmødet vil bogaktuelle Nicolaj Ejler stille skarpt på overstyringen af den offentlige sektor: Hvad den er, hvor den kommer fra og hvorfor vi har den. Han lægge op til en debat, om vi kan afvikle den massive overstyring og skabe plads til faglighed og kerneopgave, hvis fagprofessionerne tager et større ansvar for at definere kvalitet og skaber mere systematisk refleksiv praksis? For at få lov til det af politikere og embedsmænd kræves, at professionerne definerer deres fagligheder stærkere end i dag. Med nogle eksempler sætter Nicolaj Ejler problematikken i relief.

Tilmeld dig her ftf.nemtilmeld.dk/123/ senest den 26. april 2018.

Om Nicolaj Ejler: Nicolaj Ejler har skrevet bogen Faglig ledelse mellem kerneopgave og styring. Heri argumenterer han for, at en masse overstyring skal rulles tilbage for at skabe plads til faglighed og kerneopgave. Nicolaj Ejler er nu selvstændig efter i 10 år at have været direktør for Public Policy divisionen i Rambøll Management Consulting.

Islands Brygge 32D, 1.sal DK-2300 København S. / Tlf.: 33701300 / E-mail: oao@oao.dk / Sikker mail: e-boks.dk