Leder på kanten og medarbejder med vilje  

Udgivet: ;22-04-2014
Sammen med Mandag Morgen har OAO været med til zoome ind på nye leder- og medarbejderroller i samfundet. Læs med her.

Livet tager ikke hensyn til fagområder, opgavefordeling mellem offentlig, privat og civilsektor eller grænser mellem institutioner og afdelinger. Derfor kan velfærdsudfordringerne ikke løses af enkeltorganisationer alene.

Samtidig står vi i en situation, hvor de offentlige ressourcer er knappe, men vi tror på, at det faktisk er muligt at skabe ny og bedre velfærd for borgerne. Det kræver dog, at vi i kommuner, stat, faglige og frivillige organisationer og på uddannelserne tør tage en åben og nuanceret dialog om, hvor det er nødvendigt at forandre velfærden, hvad vi gerne vil opnå, og hvordan vi hver især skal handle anderledes for at understøtte forandringerne. Og derpå beslutter at sætte handling bag ordene.

Mandag Morgen har sammen med blandt andet OAO kigget på de nye lederroller og medarbejderroller, som skal være med til at forme fremtidens velfærd.

I to publikationer zoomer vi ned på, hvordan medarbejderne i højere grad kan blive aktive medspillere i den igangværende omstilling af velfærdssamfundet. Og hvordan lederne skal udvikle velfærdsorganisationer, som tager udgangspunkt i borgerne og de fælles velfærdsudfordringer, og som arbejder sammen med andre organisationer – uanset sektor.

Download de to publikationer i boksen til højre.

Islands Brygge 32D, 1.sal DK-2300 København S. / Tlf.: 33701300 / E-mail: oao@oao.dk / Sikker mail: e-boks.dk