Ny styrelse under Skatteministeriet får ansvar for statslige overenskomstforhandlinger 

Udgivet: ;27-09-2019
I dag blev den nye styrelse, Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, præsenteret af skatteminister, Morten Bødskov. Styrelsen får ansvar for statslige overenskomster og fællesstatslige opgaver omhandlende arbejdsmiljø, kompetenceudvikling og ledelse.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen skal håndtere overenskomstforhandlinger for 180.000 statsligt ansatte, heriblandt ca. 45.000 af OAO’s medlemmer. Formand for OAO-S og formand for CFU, Flemming Vinther, deltog også i offentliggørelsen af den nye styrelse.

”Jeg vil gerne kvittere for de signaler, der kommer fra regeringen og Skatteministeren, om at I med afsæt i respekt og dialog er klar til at betræde nye veje. Det er vi i CFU parate til at stille op til. Vi har ikke som et selvstændigt mål at søge konflikten. Vi er i CFU meget bevidste om, at de gode aftaler og de visionære projekter sjældent opstår i en sen nattetime i ”Forligsen”.

Så vi hilser den nye styrelse velkommen, men skal også stilfærdigt gentage, at ord alene ikke gør det. Vi har brug for handlinger fra jer i hverdagen, som viser, at der rent faktisk er nye toner på aftale- og overenskomstområdet.” siger Flemming Vinther.

Læs skatteminister, Morten Bødskovs, udtalelser om den nye styrelse i boksen til højre. 

Islands Brygge 32D, 1.sal DK-2300 København S. / Tlf.: 33701300 / E-mail: oao@oao.dk / Sikker mail: e-boks.dk