OAO udbyder en ny Tillidsreformuddannelse 

Udgivet: ;26-06-2015
Tillidsreformen er aftalt centralt, men det er helt afgørende, at den kommer ud og virker lokalt på arbejdspladserne. OAO har derfor udviklet en Tillidsreformuddanelse for ledere og tillidsrepræsentanter. På uddannelsen bliver deltagerne præsenteret for perspektiver og metoder til at omsætte de syv principper til praksis, så det giver værdi for kerneopgaven og arbejdspladsen. 

Tillidsreformuddannelsen består af 3 moduler. Ledere og tillidsrepræsentanter deltager sammen som et deltagerpar. De skal mellem modulerne gennemføre en konkret forandring på deres arbejdsplads med involvering af kollegaerne. 

Uddannelsen bliver nu udbudt til kommuner, regioner og stat. I kan for eksempel få et målrettet uddannelsesforløb for 15-20 ledere og tillidsrepræsentanter fra forskellige arbejdspladser inden for et område. Eller for en større arbejdsplads, hvor deltagerparrene også kan bestå af afdelingsledere og medarbejdere. 

Læs mere om ’Tillidsreformuddannelsen’ her

Uddannelsen er udviklet i samarbejde med Socialpædagogerne, Fængselsforbundet og Kriminalforsorgen. Erfaringerne fra de to pilotforløb har vist, at deltagerne kan bruge uddannelsen til at omsætte principperne, så det giver værdi for samarbejdet og for de opgaver, arbejdspladsen er sat i verden for at løse. 

Læs mere om ’Erfaringer fra deltagere’ her

Vil du høre mere om Tillidsreformuddannelsen, så kontakt OAO på telefonnr. 33701300 eller på oao@oao.dk.

Islands Brygge 32D, 1.sal DK-2300 København S. / Tlf.: 33701300 / E-mail: oao@oao.dk / Sikker mail: e-boks.dk