OAO.dk holder skiftedag 

Udgivet: ;11-11-2011
Datoen 11.11.11 er noget særligt. Kun få gange på et århundrede kommer talkombination med 6 identiske tal. I OAO har vi valgt at bruge den 11. november 2011 til at markere, at vi får ny hjemmeside. OAO fortsætter den elektroniske udvikling, og nu er turen altså kommet til hjemmesiden.

Vi er stolte af at kunne præsentere et nyt design og en ny struktur, hvor vægten er på brugervenlighed og et fortsat højt informationsniveau. Tanken er, at du hurtigt og nemt, kan finde det du søger, og at du hurtigt og nemt kan få mere information om det søgte.

Men bare rolig – godt nok skifter vi design og struktur, men du vil fortsat kunne finde vejledninger til MED- og SU-repræsentanter, analyser om udlicitering, offentligt/privat samarbejder, nyhedsbreve om lønudviklingen og alt det andet. Og alle de værktøjer du brugte før findes fortsat – så du kan stadig se Danmarkskortet, bruge årsplanlæggeren og anvende fratrædelsesberegneren.

Det er vores ambition, at det skal være lettere og en bedre oplevelse at bruge OAO.dk. Siden er fortsat under udvikling, og over de næste måneder vil der kommer yderligere initiativer. Nye emner som ledelse, kompetenceudvikling og det personalepolitiske område vil også finde vej til OAO.dk. Så glæd dig og følg med!

God fornøjelse med den nye side.

Josephine Fock

Sekretariatschef

Islands Brygge 32D, 1.sal DK-2300 København S. / Tlf.: 33701300 / E-mail: oao@oao.dk / Sikker mail: e-boks.dk