Søg penge til kompetenceudvikling på din statslige arbejdsplads 

Udgivet: ;08-03-2017
Arbejder du på en statslig arbejdsplads? Så kan I søge om penge til kompetenceudviklingsprojekter.

Som statslig arbejdsplads har I mulighed for at få økonomisk støtte til arbejdspladsprojekter, der kompetenceudvikler. De støttede projekter handler for eksempel om kompetenceudvikling i arbejdet med arbejdspladsens kerneopgave, om omstillinger, motivation, tillid og samarbejde, strategisk kompetenceudvikling og digitalisering.

Pengene kommer fra overenskomstaftalen mellem de statslige overenskomstparter blandt andre OAO, og gavner tusindevis af medarbejdere lokalt på arbejdspladserne. Siden overenskomsten fra 2015 har ca. 3.350 medarbejdere og ledere alene fra OAO-forbundenes medlemsgrupper fået kompetenceudvikling med støtte fra fondsmidlerne.

Kortet nedenfor viser et udsnit af nogle af de mange arbejdspladser med medlemmer fra OAO-forbund, der har fået penge til kompetenceudviklingsprojekter fra Fonden til Udvikling af Statslige arbejdspladser (FUSA). 

Det er enkelt at søge om penge til kompetenceudvikling på arbejdspladsen. Hent, læs mere og udfyld et ansøgningsskema fra www.kompetenceudvikling.dk og send den til udvalg@kompetenceudvikling.dk

Har du brug for gode råd, inspiration eller hjælp til din ansøgning, så ring til Kompetencesekretariatet, tlf. 3318 6969. Næste ansøgningsfrist er 3. maj 2017.

Klik på billedet for større visning:

 

Islands Brygge 32D, 1.sal DK-2300 København S. / Tlf.: 33701300 / E-mail: oao@oao.dk / Sikker mail: e-boks.dk