Statens topforhandler genvalgt 

Udgivet: ;18-05-2015
Centralorganisationernes Fællesudvalg (CFU) har genvalgt Flemming Vinther som formand og dermed topforhandler for de ansatte i staten. Flemming Vinther får med genvalget fornyet sit mandat for en to-årig periode. En af hans opgaver bliver at sørge for, at resultaterne fra OK15 bliver implementeret.

”Ved OK15 har vi aftalt en række fornyelser, der lægger spor ud for fremtiden. Vi skal styrke den lokale aftalemodel, så samarbejdet mellem leder og medarbejder bliver endnu stærkere. Vi skal sikre, at den enkelte arbejdsplads får hjælp, hvis der opstår problemer med det psykiske arbejdsmiljø. Begge tiltag som er nyskabende og skal være med til at sikre, at de statslige arbejdspladser fortsat er i front, når vi taler trivsel, effektivitet og service til borgerne. Jeg er stolt over tilliden, som mine kollegaer i CFU har vist mig med genvalget, og jeg ser frem til at følge OK15 til dørs”, udtaler Flemming Vinther.

CFU har samtidig valgt Anders Bondo Christensen som næstformand for CFU. Anders Bondo Christensen er formand for Lærernes Centralorganisation (LC).

Parterne i CFU-samarbejdet består af Akademikerne, Stats- og Kommunalt Ansattes forhandlingsfællesskab (SKAF) samt Offentligt Ansattes Organisationer (OAO). Til sammen repræsenterer CFU ca. 180.000 ansatte i staten.


Kontakt Flemming Vinther, mobil 20 41 93 61

 

                                                                                                                           Foto: Jesper Voldgaard

Islands Brygge 32D, 1.sal DK-2300 København S. / Tlf.: 33701300 / E-mail: oao@oao.dk / Sikker mail: e-boks.dk