Tillid og innovation spirer i kommunerne 

Udgivet: ;10-10-2013
Initiativer med innovation og tillid spreder sig rundt om i landets kommuner. Her kan du læse, hvordan tillidsdagsordenen sætter nye krav til MED-repræsentanter i Københavns Kommune, om innovationsbølgen i Ikast-Brande og du kan komme med til et innovationsseminar, hvor kerneopgaven var i centrum.

Der er kommet tre nye cases på vores tillidshjemmeside, der sætter fokus på innovation og tillid. Læs med og bliv inspireret.

Tillidsdagsordenen sætter nye krav til MED-repræsentanter

Københavns kommune er i fuldt sving med at sætte tillid på dagsordenen. Men er medarbejderne klar, og hvad kommer tillidsdagsordenen til at betyde med medarbejderne og deres repræsentanter? Det forsøgte MED-repræsentanter at finde frem til på et to dages seminar om tillid. Læs med her.

Innovationsbølgen i Ikast-Brande

El-cykler i hjemmeplejen frem for biler og nye måder at kombinere leg og læring på i SFO’erne. Det er nogle af de ideer, der er blevet realiseret efter Ikast-Branding Kommune har sat innovation i fokus. Læs mere om forandringsagenter, innovationspulje og om at give slip her.

Innovation starter med kerneopgaven

Innovation handler ikke om at ligge i fatboys under møder eller at bygge en grill, som den vil se ud om 40 år. Innovation handler om først at finde den fælles kerneopgave og derefter begynde at stille spørgsmål til arbejdsgange og tænke innovativt. OAO tog på innovationsseminar, læs med her.

Hvis du vil læse om andre initiativer og gode eksempler, kan du finder dem på vores tillidshjemmeside.

Islands Brygge 32D, 1.sal DK-2300 København S. / Tlf.: 33701300 / E-mail: oao@oao.dk / Sikker mail: e-boks.dk