Styrk det tværgående samarbejde  

Udgivet: 09-05-2014 | Redigeret: 01-03-2019
A A A

OAO er projektleder for KTO og KL’s personalepolitiske projekt ”Styrk det tværgående samarbejde om kerneopgaven”. Projektet udvikler et redskab til at styrke tilliden og det tværgående samarbejde på de kommunale arbejdspladser (den sociale kapital). Regionale og statslige arbejdspladser kan også bruge redskaberne.

Redskabet bliver et videobaseret undervisningsmateriale, som skal guide kommunale arbejdspladser igennem øvelser, som øger tilliden, retfærdigheden og samarbejdet. Det er Danmarks eksperter i social kapital, som fører ledere og medarbejdere igennem øvelserne.

Med videomaterialet kan alle arbejdspladser få ’besøg’ af de dygtigste forskere og konsulenter på området. Samtidig kan ledere og medarbejderrepræsentanter koncentrere sig om øvelserne i stedet for at bruge energi på at sætte udviklingsforløbet sammen og ”processen”. Det gør videoen nemlig.

Undervisningsforløbet vil være frit tilgængeligt og have format som en youtube-video, man blot trykker start og pause på.

KL og OAO forventer, at videoen er klar på www.personaleweb.dk inden udgangen af 2013.

Projektet er finansieret af overenskomstmidler fra overenskomstperioden 2011-13. Du kan læse mere i §5 i Aftalen om udviklingsmæssige aktiviteter.

Islands Brygge 32D, 1.sal DK-2300 København S. / Tlf.: 33701300 / E-mail: oao@oao.dk / Sikker mail: e-boks.dk