OAO's organisation

OAO har både en statslig del, OAO-Stat og en kommunal/regional del, OAO-K. På det statslige forhandlingsområde er OAO en centralorganisation med plads i CFU og på det kommunale forhandlingsområde en valggruppe med plads i Forhandlingsfællesskabet. OAO varetager en række interesser og opgaver som specifikt retter sig mod ansatte i hver af de tre sektorer, samt opgaver som går på tværs af hele det offentlige forhandlingsområde.

Arbejdet sker med forankring i de to forhandlingsudvalg og forretningsudvalget – OAO-K, OAO-S og OAO-FU, herunder de tilknyttede sekretariatsgrupper samt i forhandlingsudvalg, sekretariatsgrupper og arbejdsgrupper i henholdsvis CFU og Forhandlingsfælleskabet.
OAO yder desuden rådgivning og vejledning til medlemsorganisationerne, bl.a. i forhold til generelle aftaler på det statslige område.

Kontakt

Henrik Würtzenfeld

Sekretariatschef

51 37 69 03hew@oao.dk
Ledelse af sekretariatet, sekretariatsbetjening af Forretningsudvalg og Forhandlingsudvalg (OAO-K). Forhandlingsfællesskabet og CFU.

Jan Erik Rasmussen

Forhandlingschef for det statslige område

29 12 96 97jer@oao.dk
Hovedaftaler, statslige overenskomster og organisationsaftaler, CFU, Sampension, forhold vedr. tillidsrepræsentanter og fagretlige spørgsmål.